Modevakschool

De leukste modevakschool van Brabant, voor beginners en gevorderden!

Als Modevakschool biedt Marion's Atelier een breed assortiment van cursussen aan. Van naailessen voor beginners en gevorderden tot aan de "Branche Erkende" vakopleiding tot coupeuse/kleermaker in het damesvak.

Bekijk de diverse cursussen »

De vakopleidingen worden gegeven onder de naam Modeopleiding Brabant. Hieronder vallen de opleiding tot costumière, de opleiding tot coupeuse / kleermaker in het damesvak en diverse losse modules.

Modeopleiding Brabant

De modevakopleidingen worden gegeven onder de naam Modeopleiding Brabant. Hieronder vallen de vakopleiding tot costumière, de vakopleiding tot coupeuse / kleermaker in het damesvak en diverse losse modules zoals Textiel- en warenkennis, Patroontekenen, Naaitechnieken, Couturetechnieken en Herenkleding Techniek.

Meer over Modeopleiding Brabant »

Naailes

Naailessen voor beginners en gevorderden, waarin je leert creatief kleding- en woonaccessoires te maken met behulp van de modebladen. De lessen lopen gelijk met het voortgezet onderwijs. Tussentijds instappen is mogelijk.

Meer lezen over de naailes »

Knip/Burda mode naaicursus

Dit is een basiscursus bestaande uit 8 lessen van 2,5 uur volgens het stippensysteem van de Knip- en Burda modebladen. In deze cursus leer je de basisvaardigheden van het naaien.

Meer lezen over de Knip/Burda mode naaicursus »

Een professionele modeopleiding

Ik bied je graag een professionele modeopleiding. De lessen onderscheiden zich dan ook door:

  • Professionele, vakkundige en gediplomeerde begeleiding
  • Meer dan 30 jaar ervaring in dames- en herenkleding techniek
  • Cursussen voor beginners én gevorderden
  • Kleine groepen van maximaal 6 personen
  • Opleidingsruimte die uitstekend verlicht is en compleet ingericht als naaiatelier
  • Uitstekende machines, zoals professionele naaimachines voor elke cursist, lockmachines, borduurmachine, funlock en een professioneel strijkapparaat en plakpers
  • Ondersteuning via tablet met filmpjes voor de technieken
  • Knip/Knippie en Burda patronen bibliotheek
  • Benodigde materialen zijn verkrijgbaar via Marion's Atelier

Verder ben ik aangesloten bij de Branchevereniging Mode Ambachten, het Landelijk Platform Modevakonderwijs en de Stichting De Vereenigde modevakscholen in Nederland.

Meer informatie

Woon je in Brabant en wil je een naaicursus of modeopleiding volgen? Of heb je nog vragen? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met me op. Je kunt me bellen op 06 - 23917446 of stuur een mailtje naar info@marionsatelier.nl.

Logo Branchevereniging Mode Ambachten        Logo Knipmode        Logo LPM        Logo Vereenigde Modevakscholen Nederland        Logo Centraal Register Kort Beroepsonderwijs        Logo Modeopleiding Brabant

Marion's Atelier
Modevakschool en kleermakerij
Marion van Oirschot
Dorsvelden 3
5685 JG Best
Tel: 06 - 23917446
E-mail: info@marionsatelier.nl

Foto Marion van Oirschot